М’ясний суп з куркою з домашньою локшиною простий рецепт.
Інгредієнти
Аришта вірменська локшина:
-+ 300 гр борошна
100 мл води
2 яйця
0.5 ч л Сіль
Квасоля
Масло сл
Цибуля ріпчаста
М’ясо ( домашня курочка)
Сіль
Перець
Куркума
Бульйон
алича Сушена
М’ясний суп з куркою з домашньою локшиною покроковий рецепт
1. Для початку поставила м’ясо варитися. Заздалегідь відварила квасоля. Замішуємо тісто, воно повинно бути туге. Потім ділимо на частини. Розкочуємо тонко. Присипаємо борошном. Збираємо в рулетик. І наріжте лапшу.
2. Далі на вершковому маслі обсмажуємо цибулю. Потім додаємо відварне, подрібнене м’ясо. Трохи обсмажуємо. Додаємо спеції. Потім додаємо проціджений бульон.
3. Далі заздалегідь відварену квасолю, сушену аличу. 20 хв кип’ятимо. Далі додаємо локшину. 5-7 хв кип’ятимо і все. Суп готовий. Перед подачею можна додати сумах, сушену мяту.
Відео рецепт 👇