Мясо по французьки з куркою та картоплею в духовці

Як смачно зробити М’ясо по французьки з куркою та картоплею в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Замість курки можна взяти будь-яке інше м’ясо. Це блюдо можна поставити в духовку перед приходом гостей, якщо заздалегідь відбити і замаринувати курку і зробити шубку для неї – залишиться тільки викласти на деко і прибрати в духовку і до нього зовсім не потрібен гарнір тому що шубка – це і є гарнір.

Інгредієнти

✅Філе грудки – 3 шт
✅Картопля відварна – 3 шт
✅Яйця варені – 4 шт
✅Огірки мариновані або солоні – 4-5 шт (у мене корнішони взяла більше)
✅Сметана або майонез – 2-3 ст. л
З майонезом соковитіше👌
✅Сир – 100 гр (і трохи на посипання)
✅Сіль і спеції за смаком

М’ясо по французьки з куркою та картоплею в духовці покроковий рецепт

1. Кожну грудку розрізати на 2 частини, відбити, натерти сіллю, спеціями і викласти на противень.

2. Огірочки дрібно порізати, додати до них натертий картоплю, яйця, сир, сіль, спеції і сметану ретельно перемішати. Викласти масу шапочкою на шматочки грудки, посипати сиром і прибрати в духовку на 180 градусів до румяности.

3. Дуже просте і бюджетне страва прикрасить ваш вечерю або святковий стіл. Якщо будете готувати черкніть в коментарях

Відео рецепт 👇