Мятна начинка для корпусних цукерок або плиток шоколаду

Рецепт м’ятної освіжаючої начинки для корпусних цукерок або плиток. Тим більше що в основі у неї наш порошок з солодкої м’яти. Якщо ви ще не пробували, то я раджу обов’язково. Як зробити М’ятну начинку для корпусних цукерок або плиток шоколаду рецепт простий.
Фішка його в тому, що це зовсім не той м’ятний порошок з аптеки, що пахне бабусині ліками. Це воістину солодкий яскравий м’ятний аромат і смак. Порошок зневоднений, тому його можна додати і шоколад, і в ганаш, і змішати з цукровою пудрою і обваляти в ній маршмеллоу або зефір.

Інгредієнти

110г Callebaut CW2
40г вершків 33%
8г глюкози
12г вершкового масла
3,5 г порошку м’яти

М’ятна начинка для корпусних цукерок або плиток шоколаду покроковий рецепт

1. Вершки нагріваємо з глюкозою до 40 градусів. Шоколад – до 33-35 градусов.
2. Змішуємо і пробиваємо блендером до однорідності. Вводимо порошок м’яти і вершкове масло і знову пробиваємо блендером.
3. Охолоджуємо до температури 29 градусів і відсаджуємо в корпус.