Мигдально фундучное печиво

Як смачно зробити мигдально-фундучное печиво простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Вашій увазі мигдально-фундучное печиво. Мінімум інгредієнтів, максимум задоволення. Зараз мигдальний і фундучная борошно удосталь продається на Wildberries за цілком доступними цінами. Або ж можна перемолоти самі горіхи.

Інгредієнти

Мигдальна борошно 200 г
Фундучная борошно 100 г
Цукор 70 г
Білок від двох великих яєць
Сіль щіпка
Лимонний сік 1 ч. л.
Екстракт мигдалю ну або ваніль
Цукрова пудра на формовку

Мигдально фундучное печиво покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 150°. Змішайте обидві борошна з сіллю і цукром. Білки збийте з лимонному соком до м’яких піків. Додайте екстракт Рому або ванілі і перемешайте.
2. масу Додайте до борошна і замісити тісто. З отриманого тіста скачайте кульки діаметром 2-2,5 см.
3. Кожен кульку обваляти в цукровій пудрі і викласти на деко застелений двома шарами пергамента.

4. Зберігаєте відстань між печивом. Зверху кульки трохи притисніть, надаючи печінкою форму шайбочок. Випікайте 35 минут.