Мигдальний пиріг зі сливами і медом

Як зробити смачний Мигдальний пиріг зі сливами і медом рецепт простий в духовці. Такий ніжний, повітряний, з легкою кислинкою десерт ви ще точно не готували! Він просто тане в роті!

Інгредієнти

Масло вершкове – 150 г
Цукор – 75 г
Ванільний цукор – 10 г
мигдальна Борошно – 100 г
Мед – 5 ст. л.
Борошно пшеничне – 100 г
Розпушувач – 1 ч. л.
Сіль – щіпка
Яйця – 4 шт

Сливи – 200 г

Глазур

Масло вершкове – 20 г
Мед – 1 ст. л.

Форма діаметром 22 см

Мигдальний пиріг зі сливами і медом покроковий рецепт

1. Масло збити з цукром і ванільним цукром. Мигдалеву борошно просіяти. У масляну суміш додати мигдалеву борошно, мед, яйця, сіль і борошно з розпушувачем. Збити міксером 2-3 хвилини. ⠀

2. Тісто викласти у форму, зверху розкласти сливи. ⠀ Випікати при 170 градусах 35-40 хвилин. ⠀ Вершкове масло і мед прогріти в мікрохвильовій печі 20 сек до розчинення масла. ⠀

3. Готовий гарячий пиріг змастити глазур’ю і посипати пелюстками мигдалю. ⠀ Приємного чаювання!

Відео рецепт 👇