Як зробити смачний Мигдальний пиріг зі сливами і медом рецепт простий в духовці. Такий ніжний, повітряний, з легкою кислинкою десерт ви ще точно не готували! Він просто тане в роті!
Інгредієнти
Масло вершкове – 150 г
Цукор – 75 г
Ванільний цукор – 10 г
мигдальна Борошно – 100 г
Мед – 5 ст. л.
Борошно пшеничне – 100 г
Розпушувач – 1 ч. л.
Сіль – щіпка
Яйця – 4 шт
⠀
Сливи – 200 г
⠀
Глазур
⠀
Масло вершкове – 20 г
Мед – 1 ст. л.
⠀
Форма діаметром 22 см
Мигдальний пиріг зі сливами і медом покроковий рецепт
1. Масло збити з цукром і ванільним цукром. Мигдалеву борошно просіяти. У масляну суміш додати мигдалеву борошно, мед, яйця, сіль і борошно з розпушувачем. Збити міксером 2-3 хвилини. ⠀
2. Тісто викласти у форму, зверху розкласти сливи. ⠀ Випікати при 170 градусах 35-40 хвилин. ⠀ Вершкове масло і мед прогріти в мікрохвильовій печі 20 сек до розчинення масла. ⠀
3. Готовий гарячий пиріг змастити глазур’ю і посипати пелюстками мигдалю. ⠀ Приємного чаювання!
Відео рецепт 👇