Синнабоны з сирною глазурю

Як смачно зробити Синнабоны з сирної глазур’ю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Повітряні синнабоны або мегаплюх, як самі знаєте де. Ну що за зима без чення плюх? Тим більше, якщо ці ляпаси ще і в глазурі. Відразу скажу, справа не на 5 хвилин. Метушні багато, і наявність міксера, бажано планетарного, сильно допоможе вам у справі плюхопечения. Варто метушня того? Теплий запах кориці по всій квартирі, ніжне, як пух, тісто і вершкова глазур говорять самі за себе!

Інгредієнти

Тісто на 12-14 булочок
– 600 г борошна
– 240 мл теплого молока
– 100 г вершкового масла
– 100 г цукру
– 2 яйця
– 1 ст. л. сухих дріжджів
– 1/2 ч. л. солі
– ванільний екстракт
– велика форма для запікання або кілька

Начинка
– 300 г цукру
– 140 г вершкового масла кімнатної температури
– 2 ст. л. кориці
– 1/4 ч. л. солі
– ванільний екстракт

Та сама глазур
– 240 г цукрової пудри
– 180 сирного сиру
– 20 г вершкового масла кімнатної температури
– ванільний екстракт

Синнабоны з сирною глазур’ю покроковий рецепт

1. Займіться тестом. У невеликому сотейники на середньому вогні розтопіть масло, і, помішуючи, доведіть його до коричневого кольору. Зніміть з вогню і остудіть. У великій мисці змішайте молоко, половину цукру і дріжджі. Залиште на 10 хв до появи піни. Додайте цукор, яйця, масло, ванільний екстракт і перемішайте до однорідності. Всипте майже всю борошно з сіллю, вимісити до однорідного, але пухкого тіста. Додайте залишки борошна і ще раз вимісити до повної однорідності. Скачайте в шар.

2. Змастіть велику миску олією, покладіть тісто, накрийте плівкою і залиште приблизно на 1 годину або до збільшення в 2 рази. Для начинки змішайте всі інгредієнти. Присипте поверхню борошном, викладіть тісто і розкачайте в пласт приблизно 30 х 50 см. Викладіть начинку, згорніть в ковбаску, розділіть на рівні частини. Перекладіть у форму, залишаючи по 2-3 см по сторонам. Накрийте, залиште на 30 мин.
3. такий Принцип: краще менше плюх в одній формі, чим більше, інакше вони намагаються вистрибнути. Виходить смачно, але не дуже красиво. Поставте форму в духовку, розігріту до 180 гр, на 20-25 хв. Займіться глазур’ю. Збийте блендером всі складові. Вийміть булочки, дайте їм трохи охолонути, перекладіть на тарілку і покрийте глазур’ю. Їжте теплими або розігрівайте в мікрохвильовці перед подачей.