Рецепт начинки для макаронів «Полуничний лимонад🍓🍋».
Інгредієнти
Полуничний ганаш 🍓.
Білий шоколад 34% Zephyr – 270 гр.
Пюре полуниці – 145 гр.
Вершкове масло 82.5% – 35 гр.
Лимонний гель 🍋.
Сік лимона – 115 гр.
Пектин цитрусовий – 6 гр.
Цукор – 40 гр.
Лимонна кислота – щіпка
Начинка для макаронів «Полуничний лимонад» покроковий рецепт
1. Шоколад розтопити. Пюре полуниці нагріти, вилити на білий шоколад. Пробити ганаш блендером. При температурі ганаша не вище 40 градусів додати вершкове масло і ще раз пробити блендером. Відправити начинку в холодильник для стабілізації на 12 часов.
2. Лимонний гель 🍋.
Цукор змішати з пектином та ввести в сік лимона безперервно помішуючи. Поставити сік на плиту і довести до кипіння, додати дрібку лимонної кислоти, перемішати і зняти з плити. Перелити гель кондитерський мішок і остудить.
Цукор змішати з пектином та ввести в сік лимона безперервно помішуючи. Поставити сік на плиту і довести до кипіння, додати дрібку лимонної кислоти, перемішати і зняти з плити. Перелити гель кондитерський мішок і остудить.
3. Збірка.
Відсадити стабілізований полуничний ганаш на кришечки макаронів, в центр відсадити лимонний гель. Відправити макаронів в холодильник для просочення на 24 години. Термін придатності – 3 суток.
Відсадити стабілізований полуничний ганаш на кришечки макаронів, в центр відсадити лимонний гель. Відправити макаронів в холодильник для просочення на 24 години. Термін придатності – 3 суток.