Як смачно зробити Ніжка качки в соусі хойсин в духовці на молодій картоплі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Качина ніжка з соусом хойсин і молодою картоплею. Тільки подивіться, яке гарне блюдо ми для вас приготували. Ніжне, смачне і ароматне! Якщо хочете приготувати в цьому році качку, обов’язково спробуйте за нашим рецептом – гості попросять добавки. Качина ніжка з соусом хойсин і молодою картоплею
Інгредієнти
Качина ніжка — 1 шт.
Часник — 3-4 зубчики
Чебрець — кілька гілочок
Розмарин -2 гілочки
Рослинне масло — 200 г
Оливкову олію — 200 р
Петрушка — 1 пучок
Соус хойсин — 3 ст. л.
Картоплю міні — 250 г
Вершкове масло — для смаження
Сіль, перець — за смаком
Ніжка качки в соусі хойсин в духовці на молодій картоплі покроковий рецепт
1. Качину ніжку покласти в сотейник, посолити і поперчити. Додати часник, чебрець і розмарин. Залити рослинним і оливковою олією, щоб ніжку скрыло.
2. Поставити сотейник на повільний вогонь і готувати приблизно 1-1,5 години, поки качка не стане м’якою. Картоплю відварити в солоній воді прямо в шкірці. Потім розламати навпіл і обсмажити на вершковому маслі до рум’яної корочки.
3. Додати рубану петрушку і перемішати. Для соусу на сковороду викласти хойсин, додати води в такому ж обсязі і прогріти, постійно помішуючи. На плоску тарілку викласти обсмажену картоплю, зверху розмістити качину ніжку і полити соусом.
Відео рецепт 👇