Ніжна курка з картоплею та грибами у вершковому соусі

Ніжна курка з картоплею та грибами у вершковому соусі простий рецепт. Це шалено смачно! Зберігаємо рецепт 🤤 Дуже сподіваюся, що нудьгували за моїми рецептами 🙈

Інгредієнти

Курка (я використовувала половину)
Цибуля-1 шт
Гриби-400 гр
Вершки-300 мл
Плавлений сир-3-4 ст л
Картопля-6-7 шт
Сіль, перець і спеції за смаком

Ніжна курка з картоплею та грибами у вершковому соусі покроковий рецепт

1. Курку обробити, промити і замаринувати у спеціях. Обсмажити на олії з двох боків до скоринки. На те ж масло додати трохи вершкового масла і обсмажити цибулю, потім додати гриби і смажити до готовності (посолити і поперчити).

2. Залити гриби вершками і додати плавлений сир. Паралельно відварити картоплю (хвилин 5-7).

3. І нарізати кругляшками. Викласти на форму першим шаром картоплю, далі курку і зверху залити заливкой.

4. Відправити в духовку до готовности.

Відео рецепт 👇