Ніжна курка з картоплею та грибами у вершковому соусі простий рецепт. Це шалено смачно! Зберігаємо рецепт 🤤 Дуже сподіваюся, що нудьгували за моїми рецептами 🙈
Інгредієнти
Курка (я використовувала половину)
Цибуля-1 шт
Гриби-400 гр
Вершки-300 мл
Плавлений сир-3-4 ст л
Картопля-6-7 шт
Сіль, перець і спеції за смаком
Ніжна курка з картоплею та грибами у вершковому соусі покроковий рецепт
1. Курку обробити, промити і замаринувати у спеціях. Обсмажити на олії з двох боків до скоринки. На те ж масло додати трохи вершкового масла і обсмажити цибулю, потім додати гриби і смажити до готовності (посолити і поперчити).
2. Залити гриби вершками і додати плавлений сир. Паралельно відварити картоплю (хвилин 5-7).
3. І нарізати кругляшками. Викласти на форму першим шаром картоплю, далі курку і зверху залити заливкой.
4. Відправити в духовку до готовности.
Відео рецепт 👇