Готуємо Ніжні оладки з сочевиці з кабачком рецепт простий.
Інгредієнти
▫️Кабачок – 2 склянки тертого кабачка (1 великий або 2 маленьких) ⠀
▫️Сочевиця замоченная сира – 1 ст ⠀
▫️Сіль/спеції за смаком
⠀
За бажанням: ⠀
▪️Цибуля – 1 шт ⠀
▪️Борошно (у мене рисова) – додавати в тому випадку, якщо вийде занадто рідке ⠀
▪️Кріп/петрушка – невеликий пучок ⠀
▪️Часник – 1 зубчик
Ніжні оладки з сочевиці з кабачком покроковий рецепт
1. Сочевицю розмолоти блендером (можна занурювальним), кабачки натерти, цибулю, часник і кріп дрібно нарізати, додати борошно, сіль і спеції.
2. Розігріти сковороду. Змастити маслом, якщо потрібно.
3. Викласти тісто ложкою, обсмажити з 2-ох сторін по 1,5-2 минуты.