Ніжний і повітряний сирний десерт Віденський сирник простий рецепт.
Інгредієнти
✅ сир 9% 500 гр
✅ вершкове масло 125 гр
✅ цукор 140 гр
✅ ванільний цукор 7 гр
✅ яйця 4 шт
✅ кукурудзяний крохмаль 40 гр
Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Діаметр форми 20 див.
Ніжний і повітряний сирний десерт Віденський сирник покроковий рецепт
1. Подрібнюємо блендером сир. До вершкового масла, додаємо цукор, ванільний цукор і збиваємо. Потім по одному додаємо яйця і після кожного добре збиваємо. До отриманої маси додаємо сир і кукурудзяний крохмаль і збиваємо до однородности.
2. Перелити масу в форму, застелену пергаментним папером. Боки форми я змастила рослинним маслом.
3. Відправляємо випікатися в розігріту до 160’С духовку на годину. Потім залишаємо у вимкненій духовці ще на 15 хвилин. Даємо охолонути і сирнику наслаждаем.
Відео рецепт 👇