Ніжний паска насичений і ароматний

найсмачнішу паску 😍 Він ніжний, просочений і мега ароматний ✨ Якщо вам сподобався рецепт, то став ❤️. Прикро , коли збережень в рази більше лайків, вам не складно, а мені так приємно🤗 Ніжний паска насичений і ароматний рецепт простий.

Інгредієнти

КБЖУ 260,5/7,1/12,7/29,4

80 гр. Рисового борошна
40 гр. Вівсяних пластівців
2 яйця
150 гр. Яблучного пюре
25 гр. Кокосового масла
1 апельсин + цедра 1 лимона
Сіль, ванілін, кориця, куркума, мускатний горіх – по щіпці.
30 гр. Волоського горіха
40 гр. Сушеної вишні
Розпушувач 1 год л
Цукрозамінник 7 гр. Фіт параду

Ніжний паска насичений і ароматний покроковий рецепт

1. Першим ділом включаємо духовку на 170°. Рубаємо волоський горіх (крупно) додати вишню і замочиваем в соку 1/2 апельсина. Просіваємо борошно, молимо вівсяні пластівці, додати до борошна і іншим сухим ингридиентам.

2. Яблуко очистити і пюрировать в блендері, або купити вже готове пюре. Потерти цедру 1 лимона і 1 апельсина. Додати в тісто, в тому числі кокосове масло. З вишні і горіха злити сік, що залишився і додати в тесто.

3. Збити яйця до щільної піни. Акуратно перемішуючи лопаткою додаємо в тісто. У змащеній формі випікаємо 40 хвилин. Дістаємо, прикрашаємо за смаком і наслаждаемся.

Відео рецепт 👇