Самий НІЖНИЙ ТОРТ 🍰🔥«Молочна дівчинка» просто тане в роті рецепт простий і швидкий ❤️
Інгредієнти
✔️Тісто
🖇Яйця-3 шт
🖇Згущене молоко-500 гр
🖇Сіль-Щіпка
🖇Розпушувач-2 ч. л
🖇Злив масло-80 гр
🖇Борошно-200 гр
⠀
✔️КРЕМ
📎вершки не менше 33% -35% 500мл
📎цукрова пудра 50г
📎сирний сир 250г
📎кокосова стружка за бажанням
Ніжний торт Молочна дівчинка тане в роті покроковий рецепт
1. Діаметр і висоту тортика в цьому рецепті можна коректувати за своїм бажанням. Можна зробити плоскі і великі коржі діаметром 2-25 див. Можна накреслити коло 20-22 см і викласти тісто товстим шаром. Робіть як подобається 🤗 В мисці з’єднуємо яйця і згущене молоко, перемішуємо. Додаємо охолоджене розтоплене злив масло, борошно, сіль і разрыхлитель.
2. Має вийде рідке тісто. Консистенція як на відео. На пергаменті окреслюємо коло. Розподіляємо тісто, злегка виходячи так рамку, потім обріжемо, буде красиві сліз по краю. Йдіть в розігріту до 180*С духовку, коржі тільки злегка повинні зарум’яниться. Гарячий корж вирізаємо кільцем потрібного діаметром. Таким чином коржі у нас будуть ровными.
3. Готові коржі охолоджуйте окремо, на один одного не кладіть, вони можуть злипнуться. готуємо крем. Змішуємо дуже холодні вершки, сирний сир ( заздалегідь витягнути з холодильника) і сухарную пудру. Починаємо збивати на малій швидкості, поступово підвищуємо на середню і збиваємо до щільних пиков.
4. Збираємо торт щедро промазуючи коржі кремом як показано на відео. Також можна збирати торт в кільці. За бажанням торт можна присипати кокосовою стружкою, або перемолоти в крихту обрізки, з’єднати зі стружкою, як це зробила я. Прикрашаємо свіжими ягодами або горішками. Даємо торту постояти в холодильнику 4-5 годин і можна подавати до столу!)
Відео рецепт 👇