Новорічне мигдальне печиво без масла і борошна

Як зробити новорічну мигдальне печиво без масла і борошна рецепт простий! Просте ПЕЧИВО з ЧУДОВИМ АРОМАТОМ і Смаком до ЧАЮ. Прекрасна випічка до чаю. Чудове печиво без борошна та олії. Горіхове печиво до чаю. Мигдальне печиво смачне, дуже ошатне і святкове. Різдвяна випічка. Випічка без глютену.

Інгредієнти

На ~15 штук (~300г):

– 200г мигдалю
– 70г цукру
– 2 яєчних білка (60г)
– 1 ч. л. розпушувача (без гірки)
– цедра апельсина
– 1/3 ч. л кориці
– 1-2 ст. л апельсинового соку
– цукрова пудра

Новорічне мигдальне печиво без масла і борошна покроковий рецепт

1. Мигдаль подрібнити з цукром у блендері. Додати цедру одного апельсина, білки і корицю. Перемешать.
2. Додати 1-2ст.л апельсинового соку і розмішати. Додати розпушувач і добре перемішати. Вологими руками сформувати невеликі кульки, обваляти їх у цукровій пудрі, викласти на деко, застелене пергаментом.
3. Випікати в добре розігрітій до 180°С духовці ~ 10-15 хвилин. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки.