Облепиховые цукерки трюфелі з шоколадом домашні

Як зробити Облепиховые цукерки трюфелі з шоколадом домашні рецепт простий. Як маленький шматочок сонця в цю похмуру осінню погоду… Смак обліпихи тут дуже яскравий і при цьому збалансований за допомогою вершковою текстури білого шоколаду і вершкового масла. Для мене цей трюфель стоїть в одному ряду з малиновим – два найулюбленіших смаку😋

Інгредієнти

Білий шоколад 350 р.
Пюре обліпихи 100 р
Масло какао 50 р.
Вершкове масло 80 г
Порошок манго (для обсипання)
або
Вафельна крихта (для обсипання)

Облепиховые цукерки трюфелі з шоколадом домашні покроковий рецепт

1. Пюре обліпихи дуже рідке, тому його потрібно трохи уварити. Увареного пюре нам знадобиться 100 грам. У гаряче пюре додаємо масло какао, заважаємо, поки воно не розчиниться в пюре. Шоколад трохи підтопити, але не до кінця. Вилити гарячу суміш на шоколад, почекати пару хвилин, перемешать.
2. Додати м’яке вершкове масло, пробити блендером до однорідності. Накрити ганаш плівкою вконтакт і прибрати в холодильник для стабілізації на ніч. На наступний день з готового ганаша катаємо трюфелі (по 18 м, зважуємо кожний щоб вони вийшли однакові). Довго не катаємо!

3. Якщо кулька не дуже рівна, не страшно, можна його буде потім підрівняти. Прибираємо ненадовго в холодильник, щоб підталий від тепла рук трюфель стабілізувався. Обвалюємо цукерки в пудрі манго або вафельної крихти. На цьому етапі можна трошки підкотити не дуже рівні трюфелі. Зберігати у холодильнику!