Готуємо Огірки по корейськи з морквою і приправою на зиму в банках простий рецепт! Не знаєш куди подіти переросли огірочки приготуй салат на зиму по-корейськи. Смакота незвичайна. Підійде не тільки з картоплею до вечері, але й прикрасить будь-який святковий стіл. Готую його кожен рік, все банально просто, швидко, поїхали!
Інгредієнти
Оцет 9% 125 мл. л.
Цукор 125 грам
Сіль 1 ст. л.
Масло рослинне 125 мл. л.
Морква 0,5 кілограма
Часник 1 головка
Спеції для моркви по корейськи 15 грам
Огірки 2 кілограма
Огірки по корейськи з морквою і приправою на зиму покроковий рецепт
1. Одну головку часнику пропускають через прес. Сиплю сіль, сіль беру спеціальну для засолювання не йодовану, висипаю цукор, додаю 9 % оцет. Всі точні інгредієнти дивимося під відео, перемішую і додаю звичайну приправу моркву по-корейськи. Додаю звичайну приправа для моркви по-корейськи, дух столових ложок буде достатньо. Якщо берете гостру то можна і поменше трошки додати Півтори столові ложечки, перемішую, вливаю рослинне масло. Відставляю в бік. Взяла крупній тертці для моркви по корейськи зараз покажу яка у нас вийде соломка.
2. Можна в принципі порізати брусочками, слайсами, як вам зручно. Дивіться яка у нас виходить красива соломка. Всі огірочки натираємо. Огірки викладаю в об’ємний таз. Міняю насадку, беру дрібніші тертці натираємо моркву. Викладаємо моркву в таз, беріть об’ємну посуд, тут у нас 2 кілограм огірків тазик беріть великий. Перемішую заправку і заливаю наші овочі, перемішую і дам постояти. Думаю 30-40 хвилин буде достатньо, салат надзвичайно смачний, друзі готуйте особливо якщо переросли огірочки нікуди дівати вкуснятина….
3. протягом цього часу кілька разів перемешаю так щоб від огірочки у нас дали сік. Огірочки дали багато соку розкладають по банках. За нашим рецептом виходить 3 літри вихід дуже хороший, заливаю у соком, заповнюю не до самого верху так як у нас ще буде стерилізація. Трошки місця залишу так-як огірки дадуть ще сок.
4. Так щоб у нас сік не виливався в каструлю. Заливаю кришки варом окропом вони у мене нові, також друзі не забуваємо добре промиваємо банки, я їх стерилизую обов’язково в духовці при температурі 100 градусів 20-30 хвилин, при консервації не забувайте дотримуватися такі стерильні умови, щоб у нас з вами все добре зберігалося, накриваю кришкою і ставлю в каструльку, дно каструлі застелила салфеткой.
5. З моменту закипання, як тільки вода закипить, засікаю рівно 15 хвилин, Для тих хто перший раз робить стерилізацію, кришку ми не закриваємо ставлю третю баночку вода у нас повинна закрити ребро банки, ось в такому вигляді ми повинні стерилізувати наші баночки.
6. Для швидкості закипання можна накрити кришкою. Після стерилізації банки закатуємо перевертаємо перевіряємо на герметичність прибираємо під теплий плед або ковдру, на ніч краще всього на добу. Зберігається салат в прохолодному темному місці, друзі вдалих заготовок.