Оксамитовий Брауні з грушею і горіхами

Оксамитовий Брауні з грушею і горіхами простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

На форму 24 см:

Як раз для цих цілей набувала
Дуже зручна і нічого не пригорає

Шоколад темний від 72% какао 200 гр
Масло 82,5% 200 гр
Борошно 120 гр
3 яйця
200 гр коричневого цукру або звичайного
Какао темний 30 гр
Сіль щіпка
обсмажений Фундук жменю
Груші середні 3 шт

Оксамитовий Брауні з грушею і горіхами покроковий рецепт

1. Шоколад з маслом розтопити на водяній бані, перемішати і дати охолонути. Збити яйця з цукром в пишну масу. Ввести шоколад і перемішати. Борошно просіяти з сіллю, какао і перемішати до однорідної массы.
2. Довго вимішувати не треба. В самому кінці дрібно порубані горіхи. Духовку гріємо до 180 градусів. Боки форми змащуємо вершковим маслом, дно прокладаємо пергаментом.
3. Викладаємо і розрівнюємо масу. Груші ріжемо навпіл і виймаємо насіння. Ріжемо тонко віялом і красиво укладаємо зверху на шоколадну массу.

4. Присипаємо зверху горішками. Випікаємо брауні 40-45 хв і даємо остыть.