Як приготувати Оладки з яблуками на кефірі та рисовому борошні рецепт простий. Повітряні, ніжні оладки з яблуком.
Інгредієнти
2 яйця
250 гр яблук
200 гр кефіру
200 гр рисового борошна
1 ч. л розпушувача
Підсолоджувач
Оладки з яблуками на кефірі та рисовому борошні покроковий рецепт
1. Яблука очищаємо і нарізаємо кубиками. в яйця додаємо цукор або цукрозамінник, перемішуємо. Додаємо кефір, яблука й поступово втручається борошно з разрыхлителем.
2. Перемішуємо. Викладаємо ложкою тісто на розігріту сковороду, змащену маслом. Смажимо з 2х боків до золотистого кольору.
3. Яблука надають оладкам особливий смак. Спробуйте обов’язково приготовить.
Відео рецепт 👇