Оладки з яблуками на кефірі та рисовому борошні

Як приготувати Оладки з яблуками на кефірі та рисовому борошні рецепт простий. Повітряні, ніжні оладки з яблуком.

Інгредієнти

2 яйця
250 гр яблук
200 гр кефіру
200 гр рисового борошна
1 ч. л розпушувача
Підсолоджувач

Оладки з яблуками на кефірі та рисовому борошні покроковий рецепт

1. Яблука очищаємо і нарізаємо кубиками.⁣ в яйця додаємо цукор або цукрозамінник, перемішуємо. Додаємо кефір, яблука й поступово втручається борошно з разрыхлителем.

2. Перемішуємо. Викладаємо ложкою тісто на розігріту сковороду, змащену маслом. Смажимо з 2х боків до золотистого кольору.⁣

3. Яблука надають оладкам особливий смак.⁣ Спробуйте обов’язково приготовить.

Відео рецепт 👇