Овочеве каррі з картоплею та морквою, соусом і рисом простий рецепт.
Інгредієнти
🔸1 цибулина
🔸2 зубчики часнику
🔸3 картоплини
🔸1 морква
Соус:
🔸1 середня солодке яблуко
🔸1 маленький помідор
🔸1-2 ч. л. пасти каррі
🔸1-2 ст. л. томатної пасти
🔸1/2 ч. л. копченої паприки
🔸соєвий соус замість солі
Овочеве каррі з картоплею та морквою, соусом і рисом покроковий рецепт
1. Злегка обсмажити на рослинному маслі часник і цибулю. Потім додати моркву і картоплю. Залити окропом і варити під закритою кришкою 15-20 хв. до готовності картофеля.
2. Окремо змішуємо всі інгредієнти для соусу і додати до овочів, коли вони будуть готові. Томити ще 10 мин.
3. Подавати з рисом. Дуже смачно! А якщо ви м’ясоїд, у мене в стрічці є варіант каррі з яловичиною 😉 А поки присвячую цей рецепт всім, хто постится.