Як зробити овочеве рагу з баклажанами, перцем і помідори рецепт. У кожній страві має бути одна приправа.. Вона є в кожній хаті і у кожної господині В Японії кухарі не допускають до продуктів, якщо він не в дусі… Японська приказка .., кухар в поганому настрої страшніше риби фугу..(а може це я зараз придумала) 😁 Тому приправляйте всі ваші страви радістю і вашим близьким це передасться.
Інгредієнти
2 баклажана
1 болг. перець (або 2 невеликих)
1 реп цибулю
4 картоплі
2 м’яс помідора
50мл олів масла
зуб часнику
зелень (петрушка/кінза)
сіль, перець за смаком
Овочеве рагу з баклажанами, перцем і помідори покроковий рецепт
1. Обсмажуємо цибулю на олів олії до золота, відкладаємо в сторону На цьому маслі обсмажуємо картоплю до готовності і відкладаємо до луку.
2. перець Обсмажуємо хвилини 2-3 і кладемо баклажани, тут баклажани попросять у вас ще масла. Дайте їм чуток.
3. Знімаємо шкірку з помідорів і відправляємо до баклажанів в сотейник, злегка выпариваем. Повертаємо цибулю і картоплю, кладемо часник і зелень.
Відео рецепт 👇