Як зробити овочеве рагу з яловичиною, картоплею і горошком на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
• 500 г яловичини
• 1 кг картоплі
• 1 цибулина
• 1 зубчик часнику
• 2 моркви
• 200 г замороженого зеленого горошку
• 2 ст. л. борошна
• 1 ст. л. томатної пасти
• вода, сіль, перець
Овочеве рагу з яловичиною і картоплею на сковороді покроковий рецепт
1. М’якоть яловичини нарізати на невеликі шматочки. Обсмажити м’ясо на сковороді або в сотейнику до повного випаровування рідини. Нарізані цибулю, часник і моркву додати до м’яса, обсмажити декілька минут.
2. Додати сіль, перець, борошно, томатну пасту, влити воду, тушкувати протягом години, періодично помішуючи і при необхідності підливаючи трохи воды.
3. Через годину додати в сковороду нарізану картоплю, тушкувати до готовності картоплі. Додати зелений горошок, згасити 5 мин.
Відео рецепт 👇