Пахлава східна солодкість

Пахлава 😍 Розкриваю справжній сімейний секретний рецепт! Так готує моя матуся, і я просто обожнюю цей смак ❤️ Звичайно, варіантів приготування цієї східній солодощі величезна кількість! Але я готую завжди тільки так, дуже рекомендую спробувати! Як зробити Пахлаву східну солодкість рецепт простий.

Інгредієнти

🔸масло вершкове 100 р
🔸молоко 300 мл
🔸цукор 1 ч/л
🔸дріжджі 9 р
🔸борошно ~ 400 р
🔸яйце 1 шт
🔸мед 3-4 ст л

Начинка
🔸горіхи волоські 800г
🔸цукор 400 г

Пахлава східна солодкість покроковий рецепт

1. Спочатку готуємо опару. Змішуємо молоко, 1 ч/л цукру і дріжджі. Прибираємо в тепле місце на 15 хв. Далі додаємо яйце, вершкове масло розтоплене, потім борошно і замішуємо м’яке тісто. Накриваємо плівкою і теж прибираємо в тепле місце на 50-60 мин.

2. Готуємо начинку. Горіхи подрібнюємо в блендері і додаємо цукор. Все перемішуємо і Готово. Далі тісто ділимо на 4 частини, скачуємо в кулю. Розкачуємо кожен в тонкий пласт і викладаємо на деко. Потім змащуємо деко розтопленим вершковим маслом, додаємо начинку.

3. І так кожен пласт. Самий останній шар змащуємо яйцем, викладаємо горіхи і відправляємо в духовку до готовности.

4. Приблизно на 170′ на 25-30 хв. Потім зверху поливаємо медом. Готово.

Відео рецепт 👇