Дуже смачні панкейкі! Панкейкі виходять чудові, в міру солодкі, добре поєднуються з солодкими соусами, а також з чим небудь солоним (сьомга малосольна, авокадо, яйце пашот). Дуже рекомендую приготувати. Впевнена, вони стануть вашими улюбленими. Як приготувати Панкейкі на молоці пишні з розпушувачем в домашніх умовах рецепт простий.
Інгредієнти
Борошно – 200 гр.,
Розпушувач – 2 ч. л.
Сіль – 1/2 ч. л.
Молоко ( кімнатної t) – 250 мл
Масло вершкове розтоплене – 50гр.
Яйце – 2 шт.,
Цукор – 2 ст. л.(без гірки)
Рослинне масло для змазування сковороди.
Панкейкі на молоці пишні з розпушувачем покроковий рецепт
1. У мисці змішати вершкове масло з молоком, яйцями і цукром, збити віночком. В іншу миску просіяти борошно разом з розпушувачем і солью.
2. Додати борошняну суміш в яєчно – молочну, перемішати віночком, повинні залишатися дуже дрібні грудочки. Тісто буде густым.
3. Розігріти сковороду на середньому вогні, змастити олією і випікати панкейкі з одного боку до утворення міхурів, потім перевернути на другий бік, і смажити ще 30 секунд.