Панна-Котта в шоколадних стаканчиках

Ніжне ласощі, яке буквально тане в роті 👌 Як зробити смачний десерт – Панна-Котта в шоколадних стаканчиках рецепт простий і бстрый.

Інгредієнти

На 3 стаканчика нам знадобиться:
Для шоколадних стаканчиків:
200-220 гр шоколаду
Для панна-котти:
2 склянки вершків (від 33%
1 склянку молока
1/2 склянки цукру (чи за смаком)
10 гр желатину (я використовую листової)
1 ч. л. лаванди
Барвник за бажанням

Панна-Котта в шоколадних стаканчиках покроковий рецепт

1. Топимо і темперируем шоколад. Розподіляємо шоколад по внутрішніх стінках стаканчиків і відправляємо в холод на 3-5 хв, потім розподіляємо також другий шар. Відправляємо в холод хвилин на 10 і знімаємо основу стаканчиков.

2. Для панна-котти замочуємо желатин в холодній воді. Доводимо до кипіння, але не кип’ятимо вершки, молоко, цукор і лаванду. Проціджуємо суміш і додаємо барвник за бажанням. Розпускаємо в суміші віджатий желатин.

3. Остуджуємо до прохолодного стану і розливаємо по стаканчиках. Відправляємо в холод мінімум на 4 години. Присипаємо зверху какао, прикрашаємо і насолоджуємося

Відео рецепт 👇