Як зробити Пармиджану з картоплі з соусом бешамель, шинкою і сиром в духовці рецепт простий. Так називають картопляний «листковий» з апетитною сирною начинкою. Я не могла зупинитися, це, може це білоруські корені😁 Але дійсно дуже смачно. До того ж рецепт простий у виконанні, все у всіх обов’язково вийде!
Інгредієнти
на форму 24см:
•1кг картоплі
•400мл соусу бешамель
•200г шинки
•200 напівтвердого сиру, або слайсы плавленого, або моцарелла (віджати від розсолу)
•70г тертого твердого сир
•сіль
Пармиджана з картоплі з соусом бешамель, шинкою і сиром покроковий рецепт
1. Картоплю почистити і відварити в підсоленій воді близько 15 хвилин. Нарізати тонкими кружками. Змастити форму тонким шаром соусу бешамель.
2. Викласти шар картоплі, змастити соусом бешамель, посипати тертим твердим сиром, викласти скибочки шинки і зверху скибочки сиру. Повторити ще один такий слой.
3. Для останнього шару викласти картоплі, змастити соусом бешамель і рясно посипати сиром. Випікати при 180 градусах ~45 минут.