Паска на кефірі без яєць, без дріжджів і без сиру

Ідеальний Паска на кефірі без яєць, без дріжджів і без сиру простий рецепт. Приголомшливо смачний і готується в лічені хвилини! 😍 Після мого рецепту, ви точно забудете про інших і будете піч тільки цим! 😉 А якщо ви вже пробували, діліться враженнями!

Інгредієнти

Тісто:
🔸 300-350 г борошна
🔸 300 мл кефіру кисліші
🔸 100 г вершкового масла
🔸 150 г цукру
🔸 1 ч. л. соди або 4 ч. л. розпушувача
🔸 100 г родзинок
🔸 цедра з 1 лимона
🔸 пакетик ванільного цукру

Глазур:
🔹100 г цукрової пудри
🔹3 ст. л. лимонного соку
🔹2 ст. л. розтопленого вершкового масла

Паска на кефірі без яєць, без дріжджів і без сиру покроковий рецепт

1. Родзинки помити, обсушити і присипати борошном. Розмішати кефір із содою, щоб запузырилось. (Розпушувач додаємо в борошно) Розтопити масло, додати цукор і цедру. Влити кефір і размешать.
2. Додати борошно і родзинки. Швидко розмішати. Тісто має бути густим. Розкласти по невеликих формочках на 1/2 висоти. Випікати при 180 °C 25-30 хвилин або довше (залежно від розміру).
3. Приготувати глазур, просто змішавши 3 інгредієнта для неї. Нанести глазур на остиглі паски і прикрасити. Залишити до повного застывания.