Паста бефстроганов з яловичини, грибів і сметани на сковороді

Паста бефстроганов з яловичини, грибів і сметани на сковороді простий і швидкий рецепт.

Інгредієнти

яловичина – 600 гр
цибуля ріпчаста – 1 шт.
гриби шампіньйони – 6 шт
часник – 1 зуб.
сіль/перець
борошно – 1 ст. л
гірчиця – 1 ст. л
макарони
зелень
масло вершкове/оливкова або соняшникова
яловичий бульйон – 250 мл
сметана – 2-3 ст. л

Паста бефстроганов з яловичини, грибів і сметани на сковороді покроковий рецепт

1. Яловичину нарізаємо на тонкі слайсы, додаємо сіль/перець і обсмажуємо до рум’яної скоринки 10 хвилин. По готовності перекладаємо в окрему тарілку. Нарізаємо дрібно цибулю і обсмажуємо на цій же сковороді з додаванням вершкового масла.

2. Далі відправляємо туди ж нарізані гриби, натираємо зубчик часнику, додаємо сіль/перець, борошно і перемішуємо. Заливаємо яловичим бульйоном, додаємо сметану і перемішавши додаємо гірчицю, перекладаємо назад яловичину і тушкуємо на слабкому вогні 20 минут.

3. У підсоленій воді відварюємо макарони до стану альденте. За 5 хвилин до готовності яловичини, додаємо зелень, перекладаємо макароны.

4. Для більш рідкого соусу можна додати бульйон від макаронів. Перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин. Паста бефстроганов готова! Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇