Паста болоньєзе з фаршу з томатами як в ресторані

Паста болоньєзе з фаршу з томатами як в ресторані простий рецепт на сковороді.

Інгредієнти

-400 г фаршу
-2 стебла селери
-1 цибулина
-1 морква
-500-600 г томатів у власному соку
-2 зубчики часнику
-сіль, перець, спеції для болоньєзе або просто прованські /італійські трави
-100 мл вина (бажано, але я готую без)
-оливкова олія для смаження
-сир при подачі

-паста 250 г

Паста болоньєзе з фаршу з томатами як в ресторані покроковий рецепт

1. Наріжте кубиками моркву, цибулю і селеру (я зыбила, що потрібно кубиком і на відео натерла моркву на тертці) Обсмажте на оливковій або іншому рослинному маслі до м’якості. Додайте вогонь і викладіть фарш.

2. Швидко перемішайте його , розбийте всі шматочки. Додайте в соус сіль, подрібнений часник, перець, спеції (можна додати дрібку цукру ). Далі крок, якщо будете використовувати вино, додайте його в цей момент на сковороду і трохи выпарите.
3. подрібніть в блендері томати у власному соку і відправте їх до соусу. Далі томіть соус на повільному вогні близько години, періодично помешивая.

4. Відваріть вашу улюблену пасту до стану аль дэнте і подавайте її з соусом болоньєзе. При подачі посипте твердим сыром.

Відео рецепт 👇