Паста Фунчоза з мясом і овочами в соєвому соусі

Як зробити Пасту Фунчоза з м’ясом і овочами в соєвому соусі рецепт простий. З приходом весни хочеться чогось яскравого, смачного і легкого. І цей рецепт один з них.

Інгредієнти

Морква
Болгарський перець
Огірок
Помідор – 2 шт
М’ясо (у мене стейк, можна філе курки)
Паприка, сухий часник, сіль
Фунчоза – 100 гр
Соєвий соус – 3 ст. л
Арахісова паста – 1 ст. л
Яблучний оцет – 1.5 ст. л.
Часник – 2 зубчики
Щіпка цукру

Паста Фунчоза з м’ясом і овочами в соєвому соусі покроковий рецепт

1. Тонкою соломкою нарізаємо всі овочі. Обсмажуємо моркву і перець 3-4 хвилини М’ясо обсмажуємо з паприкою, сухим часником і солью.

2. Заливаємо фунчозу на 7-8 хвилин окропом і потім промиваємо в холодній воді. Для соусу змішуємо: соєвий соус, арахісову пасту, оцет і подрібнений чеснок.

3. В чаші змішуємо всі овочі, локшину, нарізане м’ясо і соус. Посипаємо кунжутом, перемешиваем.

Відео рецепт 👇