Як зробити Пасту спагетті болоньєзе з фаршем рецепт простий. Готується простіше, ніж може здатися. У відео показала відразу 2 секрету, які стануть в нагоді не тільки в даному рецепти.
Інгредієнти
✔️ Будь фарш – 500 гр
✔️ Цибуля – 1 шт
✔️ Морква – 1 шт
✔️ Селера – 1 шт
✔️ Зубчик часнику – 2 шт
✔️ Базилік
✔️ Томатна паста – 1 ст л
✔️ Томатного пюре – 600 гр
✔️ 0,5 ст води – за необхідності
✔️ Спагетті
✔️ Пармезан
Паста спагетті болоньєзе з фаршем покроковий рецепт
1. На помідорах зробити надріз, залити окропом і залишити на 5 хвилин. Після злити, очистити від шкірки, видалити серцевину і пробити блендером. Нарізаємо дрібно: цибулю, моркву, селеру і часник. Обсмажити на олії цибулю і часник, на повільному вогні, потім додати моркву і селеру і смажимо на невеликому вогні 3-6 минут.
2. Після робимо поглиблення, розчищаємо середину, туди додаємо томатну пасту і обсмажити її 2-4 хвилину, помішуючи. ‼️ Так ми прибираємо кислий смак від томатної пасти. Потім перемішайте томатну пасту з овочами та доданих фарш. Постійно «стукайте/тисніть» боковиною лопатки фарш, поки він смажиться. Завдяки цьому способу, він у підсумку буде рассыпчатый.
3. Додаємо базилік і сіль за смаком, ще тушкуємо пару хвилин, щоб сік від м’яса випарувався, після виливаємо томати, накриваємо кришкою і тушкуємо 40 хвилин – 1,5 години на повільному/ середньому вогні. Залежить від розміру Сковороди. В ідеалі 1,5 години. Так соус стає майже однорідним. Відварити спагеті, з’єднайте з соусом, натираємо сир і подаем.
Відео рецепт 👇