Класична італійська паста Тальятелле з індичкою та овочами рецепт простий. Блюдо швидко готується і швидко з’їдається. ❤️
Інгредієнти
– Стегно індички 500 гр;
– Цибуля ріпчаста 1 шт;
– Перець болгарський 1/2;
– Часник 3 зубчики;
– Помідори Черрі;
– Томатна паста-2 ч. л;
– Сметана 1 ст. л;
– Тальятелле 250 гр;
– Сіль, чорний мелений перець, прованські трави.
Паста Тальятелле з індичкою та овочами покроковий рецепт
1. Індичку нарізаємо і обсмажуємо на рослинній олії, потім додаємо овочі: часник, цибуля і перець. Солимо, перчимо. Як тільки овочі стали м’якими, додаємо помідори Черри.
2. Тепер томатну пасту і сметану, перемішуємо і викладаємо зверху пасту. Заливаємо гарячою водою. Солимо, перчимо, додаємо прованські трави. Відварюємо пасту з часу, який зазначено на упаковке.
3. Іноді злегка помішуємо, щоб паста не злиплась. Я варила 5 хвилин, потім вимкнула вогонь і дала постояти 5 хвилин під закритою кришкою. Вечеря готова. Швидко, просто і без зайвих заморочок.👌
Відео рецепт 👇