Паста у вершково-томатному соусі з сиром бурратой

Як смачно зробити Паста у вершково-томатному соусі з сиром бурратой простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Якщо хочеться чого-то максимально простого і смачного, мій вибір падає саме на пасту 😁 І сьогодні це паста у вершково-томатному соусі з бурратой!

Інгредієнти

-200г макаронів (краще використовувати довгі)
-2 середніх зубчики часнику
-250г томатів (можна замінити пастою)
-120г вершків
-20г твердого сиру

Паста у вершково-томатному соусі з сиром бурратой покроковий рецепт

1. Дрібно нарізаємо часник. Якщо використовуйте цілі томати, то нарізайте їх на 4 частини. Поки макарони відварюють у добре підсоленій воді, смажимо на середньому вогні на оливковій олії часник і томати ~5 хвилин, періодично помешивая.

2. Додаємо вершки і через пару хвилин сир, сіль, перець і орегано, базилік. Для отримання приємною консистенції соусу додаємо до нього воду, в якій варилися м акароны.

3. Перемішуємо соус з макаронами і сервіруємо! Дуже раджу підкувати пасту з бурратой або страчателлой (це просто чудове поєднання 🤤).

Відео рецепт 👇