Паста з грибами і беконом у вершковому соусі на сковороді

Як зробити Пасту з грибами і беконом у вершковому соусі на сковороді рецепт простий! Це може і не зовсім ПП, але пам’ятаєте, я говорила, що іноді можна все?! Особливо приємно – готується швидко і без заморочок (поки варяться макарони)💥 Вам точно сподобається ця страва, а особливо оцінять представники сильної статі😏

Інгредієнти

Вихід ~ 1000г
КБЖУ на 100г – 181.38/7.29/9.53/16.36

Інгредієнти:
* макарони з твердих сортів – 200г (я люблю бантики)
* бекон – 150г
* шампіньйони – 300г
* цибуля – 70г (1/2 великої головки або 1 маленька)
* вершки 10% – 200г
* сир твердий – 50г (за бажанням можна, звичайно і більше)
* сіль, перець, улюблені спеції (по мені дак ідеально підходить сушений часник, паприка і щіпка мускатного горіха)

Паста з грибами і беконом у вершковому соусі на сковороді покроковий рецепт

1. кип’ятимо Воду і відразу ставимо отвариваться макарони. Бекон нарізаємо і обсмажуємо на сковороді (він дасть жир). Потім додаємо до нього дрібно порізану цибулю і обсмажуємо все разом до золотистости.

2. Гриби довільно нарізаємо, додаємо до цибулі з беконом і тушкуємо під кришкою, поки не піде вся рідина з грибів. Далі додаємо сіль, перець і спеції – перемішуємо, вливаємо підігріті вершки (щоб не згорнулися) і знову перемешиваем.

3. Через пару хвилин додаємо вже готові макарони, а зверху посипаємо натертим сыром.

Відео рецепт 👇