Як смачно зробити Паста з креветками у вершковому соусі з часником, сиром і шпинатом на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
•Паста (папарделле) – 300 р.
•Креветки – 250 р.
•Цибуля шалот – 1/2 шт.
•Часник – 3 зубчики.
•Твердий сир – 70 р.
•Оливкова олія – 10 мл
•Шпинат – 130 р.
•Вершки жирні – 200 мл
•Лимонна цедра – 2 ч. л.
•Сіль/Перець/Чилі перець – за смаком.
•Вода з-під пасти – 80 мл (По необхідності).
Паста з креветками у вершковому соусі з часником, сиром і шпинатом покроковий рецепт
1. Креветки ретельно очищаємо і промиваємо під холодною водою. Обсмажуємо з додаванням оливкового масла і часнику по 1 хвилині з кожної сторони і дістаємо з сковорідки. У тій же сковороді обсмажуємо цибулю шалот або ріпчаста до напівпрозорості і додаємо шпинат.
2. Як тільки шпинат усядет заливаємо додаємо вершки і сир, перемішуємо, додаємо чорний перець, сіль за смаком і за бажанням червоний чилі перец.
3. слід зварити Пасту до стану аль-денте і додати до вершкового соусу, натерти зверху цедру лимона і за необхідності додати воду з-під пасти для регулювання густоти соуса.
4. Подаємо відразу ж у гарячому вигляді, красиво виклавши креветки на пасту, можна прикрасити шніт-цибулею і микрозеленью, також натерти цедру лимона.
Відео рецепт 👇