Паста з куркою і грибами печерицями у вершковому соусі з сиром

Готується за 20 хвилин. Класичне поєднання, дуже смачно і просто! Як смачно зробити Пасту з куркою і грибами печерицями у вершковому соусі з сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тальятелле 5шт
Печериці 400г
Куряче філе 300г
Вершки 20% 200г
Сіль за смаком
Сушений часник 1 чл
Шматочок вершкового масла
Сир твердий 50г (в ідеалі пармезан)

Паста з куркою і грибами печерицями у вершковому соусі з сиром покроковий рецепт

1. На вершковому маслі довести до напівготовності печериці. Для цього тушкуємо під закритою кришкою на середньому вогні. Викласти куряче філе кубиками, додати сіль, сушений часник і тушкувати під закритою кришкою хвилин 10.

2. Відкрити кришку і випарувати рідину, якщо її багато. Додати 1-2 ополоника води від пасти і вершки. У мене густі вершки для соусу. Воду дивіться по консистенції. Добре перемішати до розчинення сливок.

3. Довести до кипіння і відразу зменшити вогонь до мінімуму. Пасту відварити в підсоленій воді по інструкції на упаковці. У мене пішло 6 хв. Викласти пасту до соусу і добре смешать.
4. Томити разом на низькому вогні одну хвилину. Зверху додати натертий пармезан або будь-який твердий сир. Сир можна додавати вже при подаче.

Відео рецепт 👇