Спагетті паста з сиром фетакса і помідорами черрі в духовці з твк струму простий рецепт. Паста, яка захопила всі стрічки Instagram і ТикТок. Хто ще не встиг її приготувати? Записуйте рецепт.
Але перед ним кілька нюансів: ▫️Рекомендую використовувати плавлений сир фетакса (НЕ в розсолі, з ним соус виходить з крупинками сиру). Цю пасту краще їсти відразу, інакше потім сир застигає і консистенція вже не та.
Помідори, а особливо зимові, часто бувають з кислинкою, щоб її перебити, додайте перед запіканням трохи підсолоджувача або цукру. Але так, треба сказати, що якщо помідори дуже кислі, то і це не допоможе, тому краще взяти, наприклад, черрі медові або інші, в яких впевнені щоб вже точно не прогадати.
Але перед ним кілька нюансів: ▫️Рекомендую використовувати плавлений сир фетакса (НЕ в розсолі, з ним соус виходить з крупинками сиру). Цю пасту краще їсти відразу, інакше потім сир застигає і консистенція вже не та.
Помідори, а особливо зимові, часто бувають з кислинкою, щоб її перебити, додайте перед запіканням трохи підсолоджувача або цукру. Але так, треба сказати, що якщо помідори дуже кислі, то і це не допоможе, тому краще взяти, наприклад, черрі медові або інші, в яких впевнені щоб вже точно не прогадати.
Інгредієнти
▫️Фетакса плавлений 200 г
▫️Помідори черрі 250 р
▫️Спагетті 150 р
▫️Італійські трави за смаком
▫️Часник гранульований (можна свіжий) за смаком
▫️Підсолоджувач/цукор за смаком
▫️Оливкова олія за бажанням
Паста з сиром фетакса і помідорами черрі в духовці з твк струму покроковий рецепт
1. У форму для запікання викладаємо фетаксу і черрі. За бажанням можна попередньо зняти шкірку з помідорів, якщо не любите, коли вона трапляється. Посипаємо травами, гранульованим подрібненим часником або свіжим, підсолоджувачем/цукром і за бажанням поливаємо оливковою маслом.
2. Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин. Поки запікаються томати з сиром, відварюємо спагетті. Сир і помідори розминаємо виделкою і перемішуємо до однородности.
3. На цьому етапі рекомендую спробувати соус, щоб при необхідності довести його до смаку підсолоджувачем/сіллю/спеціями. Викладаємо в соус готові спагетті, перемішуємо, посипаємо свіжою зеленню і насолоджуємося. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇