Паста з вершковим соусом, грибами, помідорами, морквою і сиром

Як зробити пасту з вершковим соусом, грибами, помідорами, морквою і сиром рецепт простий.

Інгредієнти

▫️Паста 400 гр.
▫️Рослинна олія -4 ст. л.
▫️Часник -2 зубчики
▫️Цибуля -1 шт.
▫️Помідор великий -1 шт.
▫️Морква середня -1 шт.
▫️Печериці-300 гр.
▫️Вода -100 мл
▫️Вершки 20%- 200 мл
▫️Італійські трави – 1 ч. л.
▫️Сіль
▫️Зелень за смаком
▫️Сир -100 гр.

Паста з вершковим соусом, грибами, помідорами, морквою і сиром покроковий рецепт

1. На рослинній олії обсмажити часник і цибулю до м’якості, потім додати помідори, очищені від шкірки, терту моркву і нарізані грибы.

2. Додати воду, закрити кришку і тушкувати на середньому вогні до готовності грибів, далі залити вершки кімнатної температури і додати специи.

3. Сіль і зелень, додати частину сиру. Окремо відварити пасту після усе з’єднати разом. Подати додавши зверху решті сыр.

Відео рецепт 👇