Печеня з мясом в духовці

Як смачно зробити Печеня з м’ясом в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сніжна погода – це прекрасно, але рівень подачі газу в будинках різко впав… 😔 🤗 Саме час приготувати що-небудь в горщику! Я не знаю чому, приготовлена саме в горщику їжа, набагато смачніше!😋

Інгредієнти

М’ясо будь-яке. У мене яловичина, шия.
Цибулю
Болгарський перець
Моркву
Помідор
Часник
Картоплю
Зелень – кріп, кінза, базелік
Томатний сік
Ваші улюблені спеції
Перець мелений
Перець горошок
Рослинна олія
Сіль за смаком

Печеня з м’ясом в духовці покроковий рецепт

1. М’ясо нарізати досить великими шматками. Цибулю нарізати півкільцями. Морква, картопля, болгарський перець нарізати крупно. Половину часнику подрібнити, половину залишити цілком. Помідори нарізати півкільцями. На дно горщика викласти трохи лука.

2. Це буде “подушка”. Далі викласти м’ясо, залишився цибулю, моркву. Присипати спеціями, трохи посолити. Далі ➡️часник ➡️болгарський перець ➡️ картопля ➡️ помідор ➡️томатний сік ➡️рослинна олія 2ст.л. Посолити, додати спеції і викласти зелень

3. За бажанням, можна додати трохи води. Накрити кришкою або фольгою і поставити на саму нижню полицю в холодну духовку. Включити газ на мінімальний градус. У мене це 160. Час приготування від двох до чотирьох годин. Все залежить від м’ясо, яке использовалось.