Печиво без яєць, без глютену і без лактози. Приголомшливе імбирно – лимонне печиво, при випічці аромат стоїть .
Інгредієнти
•100 г мигдальної муки
•60 г вівсяного борошна без глютену (можна перемолоти пластівці)
•70 г рисового борошна я люблю гарнець цільнозернове
•6 ст л кокосового масла
•10 ст л рослинного молока або апельсинового соку
•4-5 ст л сиропу топінамбура або кленовий , фініковий)
•щіпка солі, соди
•за смаком імбир і лимонну цедру
Печиво без яєць, без глютену і без лактози покроковий рецепт
1. Змішуємо всі інгредієнти, вологими руками формуємо печеньки 🍪
2. Тісто буде дуже густа сільська сметана.
3. Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів до готовності. Дати повністю охолонути, щоб кокосове масло стабілізувався 👌🏼