Як зробити Печиво з арахісовим маслом і мигдалем рецепт.
Інгредієнти
100 г м’якого вершкового масла
140 г арахісового масла
220 г коричневого цукру (можна зменшити)
1 велике яйце
160-180 г борошна
1/2 год л розпушувача
Щіпка солі.
Мигдальні горіхи для декору
Печиво з арахісовим маслом і мигдалем покроковий рецепт
1. В міксері з’єднати масло, яйце, цукор. В окремій мисці просіяти сухі інгредієнти і додати в тесто.
2. Все борошно не додавайте одразу, орієнтуйтеся на консистенцію тіста: воно має бути м’яким і еластичним, як пряничное. Приберіть тісто в холодильник на 30 минут.
3. Розкачайте в пласт, товщиною 5 мм, виріжте кола діаметром 7 див. Прикрасьте мигдалем і випікайте при 180 З 12-14 минут.