Як зробити перетерті ягоди з цукром на зиму в морозилці рецепт.
Інгредієнти
2 кг червоної смородини
1 кг чорної смородини
1 кг агрусу
4 кг цукру
Перетерті ягоди з цукром на зиму в морозилці покроковий рецепт
1. Я готувала окремо з червоної смородини, і окремо змішала чорну з аґрусом. Співвідношення ягід з цукром 1/1, тобто на 1 кг ягід 1 кг сахара.
2. Для початку ягоди очищаємо і ретельно промиваємо. Половину ягід пропускаємо в блендері, половину залишаємо цельными.
3. Всі засипаємо цукром і ретельно перемішуємо до повного розчинення цукру.. Тільки потім все розподілена в контейнери і в морозилку)) Всім приємного 🤗
Відео рецепт 👇