Перець болгарський на зиму для фарширування в банках

Дуже зручний спосіб зберігання болгарського перцю ❤️ Можна використовувати будь-які страви , відмінно підходить для фарширування 👌 Перець болгарський на зиму для фарширування в банках простий рецепт. Час приготування не більше 20 хвилин, все легко і швидко.

Інгредієнти

На 3 л банку

Перець болгарський 12-13 шт – Беріть не великий

Розсіл
Вода 2л
Цукор 2ст.л з гіркою
Сіль 2ст.л б/гірки
Оцет 9% 4ст.л

Перець болгарський на зиму для фарширування в банках покроковий рецепт

1. Приготування докладно озвучила у відео. Якщо перець з тонкими стінками то достатньо 3 хвилин!

2. Варимо перець 5 хвилин з того моменту як закинули у воду, не чекаємо моменту закипания.

3. Приємного апетиту готуйте з удовольствием.

Відео рецепт 👇