Перець фарширований куркою, помідорами та сиром у духовці простий рецепт. Я не фанат класичних фаршированих перців, але цей рецепт я просто закохався і захотілося відразу ж поділитися ним з вами 🤩 Перець виходить в міру хрустким, не розварюється в кашку😋
Інгредієнти
Інгредієнти для Фаршу:
•стегно Куряче – 500 р.
•Цибуля біла – 100 р.
•Томати Черрі – 100 р.
•Цибуля зелена – 20 р.
•Кінза – 20 р.
•Часник – 3 зуб.
•Грудинка копчена – 70 р.
•Сир сулугуні 100 р.
•Яйце куряче – 1 шт.
•Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
•копчена Паприка – 1 ч. л.
•Перець мелений – 1/2 ч. л
•Сіль – 1 ч. л.
Також знадобиться:
•Болгарський перець – 4 шт.
•Оливкова олія – 20 мл
Для прикраси:
Зелена цибуля, Кінза, перець Чилі.
Перець фарширований куркою, помідорами та сиром у духовці покроковий рецепт
1. Для фаршу – наріжемо дрібними кубиками овочі і копчену грудинку, також натремо на тертці сир сулугуні. Куряче стегно краще не пропускати через м’ясорубку, а нарізати ножем на дрібні кусочки.
2. Візьмемо зручну ємність і з’єднаємо всі інгредієнти разом, додамо спеції і не забудемо вбити одне яйце в фарш.
3. Болгарські перці розрізаємо навпіл, приберемо серцевину і насіння. Щільно фаршируємо перець, можна з гіркою якщо хочете більше мяса.
4. Перекладаємо перці в ємність для запікання і змастимо верхівки оливковою олією, накриємо фольгой.
5. Відправляємо в духовку розігріту до 200 градусів на 40 хвилин, після чого знімаємо фольгу і тримаємо в духовці ще 20 минут.
6. При подачі додамо свежею зелень і дрібно нарізаний перець чилі, якщо любите острее.
Відео рецепт 👇