Як зробити Перець фарширований кус-кусом та овочами рецепт простий.
Інгредієнти
для начинки
100гр кус кус (це така крупа)
1морковь
1перец
1лук шалот
50мл олів масла
1зуб часнику
20гр петрушки
10гр зел цибулі
1чл француз гірчиці
2 перцю (для фарширування)
Перець фарширований кус-кусом та овочами покроковий рецепт
1. Всі овочі (цибуля, морква, перець) нарізаю дрібним кубиком. На олів олії обсмажую часник, кладу цибулю і чекаю коли зарум’яниться, роблю це на середньому вогні хвилин 10-15, додаю моркву, зменшую вогонь.. я нікуди не поспішаю і ще хвилин 15, додаю перець. і хвилин 10 до мягкости.
2. Кладу кус кус і заливаю 150мл води. сіль, перець за смаком додаю. Закрила кришкою і чекаю 10 хв. Ріжу дрібно петрушку і зел. цибулю, кладу в кус кус. Перемішую. Перець розрізаю на половинки і начиняю нашим кус кусом.
3. Кладу у форму змащену оливи маслом, зверху на кожну половинку трохи олів масла і гірчиці, закриваю фольгою і відправити в духовку на 20 хвилин при 170 гр.