Таке блюдо оцінить вся сім’я!!! Я варила в великому горщику ви можете готувати порційно в невеликих горщиках. Як зробити Перловку з м’ясом і овочами в горщику в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
✅Перловка 300 гр (Попередньо замочила на 2-3 години )
✅М’ясо 500 гр
✅Цибулю 2шт
✅Морква 2шт
✅Вершкове масло 25 гр
✅Рослинна олія
✅Спеції: сіль, сухий часник , паприка , спеції для м’яса , лавровий лист
Перловка з м’ясом і овочами в горщику в духовці покроковий рецепт
1. Горщик ставимо в розігріту духовку , потім включаємо на 200° і готуємо 1.20-1.30 Орієнтуйтеся по своїй духовке.
2. Якщо ви дотримуйтесь піст замість м’яса додаємо гриби сюди ідеально підійдуть вишеньки і замість вершкового масла йде рослинне масло.
3. Готово.
Відео рецепт 👇