Пісні голубці з картоплею, грибами і пекінською капустою простий рецепт.
Інгредієнти
▫️пекінська капуста – 1 качан⠀
▫️гриби – 200гр⠀
▫️картопля – 400гр⠀
▫️цибуля – 1шт⠀
▫️масло для смаження⠀
▫️сіль/перець⠀
⠀
СОУС:⠀
▪️цибуля – 1 шт⠀
▪️морква – 1 шт⠀
▪️томатна паста – 1 ст. л⠀
▪️вода⠀
Пісні голубці з картоплею, грибами і пекінською капустою покроковий рецепт
1. Пекінську капусту розбираємо на листя, обрізаємо твердий стебло і заливаємо окропом на 5-10хв (у нас була велика капуста і нам вистачило 5 хв). Картопля отвариваем.
2. Гриби разом з цибулею обсмажуємо на розпеченій сковороді, приправляємо. Готуємо начинку: перетираємо картоплю на пюре, додаємо гриби з цибулею, приправляємо за вкусу.
3. Соус: обсмажуємо цибулю з морквою, додаємо томатну пасту і воду. Перекладаємо голубці в соус і тушкуємо хв 20.