Пісочний пиріг з червоною смородиною і сиром в духовці простий рецепт. Хочу з ранку просто побажати всім гарного дня, менше нервувати і побільше посміхатися незважаючи ні на що. А я з вами поділюся рецептом смачного пирога з червоною смородиною👌 хтось заморозив її влітку?? Якщо немає, то можна взяти інші ягоди!) пробуйте і діліться своїми враженнями.
Інгредієнти
Для тесту:
Борошно 180 р
Олію вершкове 100 р
Цукор 50 г
Розпушувач 1/2 год л
Для сирного шару:
Сир 300 г
Цукор 60 г
Сметана 50 г
Яйце куряче 2 шт
Борошно 20 р
Ванілін
Для ягідного шару:
Смородина червона 200 р
Цукор 2 ст л
Крохмаль 1 ст л
Форма квадратна дно 18*18, верх 20*20
Пісочний пиріг з червоною смородиною і сиром покроковий рецепт
1. Змішати смородину з цукром і крохмалем. Для сирного шару змішати сир (якщо крупинчатый, то перетерти через сито), яйця, цукор, сметану, борошно і ванілін. Пробити блендером до однородности.
2. Для тіста змішати борошно, цукор, розпушувач і холодне масло, порзане на шматочки. Розтерти руками в крихту. Форму змастити маслом або викласти пергаментом. Насипати 2/3 крихти тіста, разровнять.
3. Вилити сирну начинку. Потім ягоди. Зверху присипати залишилася крихтою. Випікати в розігрітій до 180С духовці хвилин 40. Дати пирогу повністю охолонути. Готово!