Пісочний пиріг з Nutella

Як смачно зробити Пісочний пиріг з Nutella простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Дуже смачний і простий у приготуванні десерт) Ніжне пісочне печиво з шоколадними краплями, а всередині шар нутелла🤤🤤🤤 Його можна їсти гарячим, з мороженкой, наприклад🍦 Або розсолом, після холодильника, а так само можна зробити порційні печеньки🍪

Інгредієнти

(форма 18 см):

Масло вершкове – 160 гр
Цукор – 200 гр
Яйце – 1 шт
Борошно – 270 гр
Розпушувач – 1 чл
Сіль – 1 чл
Ванілін – щіпка
Шоколадний дропси або шоколад – 100 гр
Нутелла – 350 гр

Пісочний пиріг з Nutella покроковий рецепт

1. Змішати м’яке вершкове масло з цукром і додати яйце. Добре перемішати і висипати все борошно, розпушувач, сіль і ванілін. Додати шоколадні краплі або самим порубати плитку шоколаду. Руками замісити м’яке тесто.

2. Розділити на 1/3 і 2/3. Більшу частину тіста викласти у форму, застелену пергаментом і зробити дно з бортиками) Всередину покласти нутеллу і закрити зверху рештою тестом. Зверху посипати шоколадними краплями і випікати при 170 градусах 30-35 минут.

3. Потрібно щоб скоринка зверху трохи підрум’янилася 🍪 Цей десерт можна прям ложкою їсти з форми 😀, а можна з мороженкой подати)

4. Але я люблю, коли цей десерт постоїть в холодильнику і стане твердим, мені подобається відкушувати і відчувати щільну текстуру печива і нутелла 😍🤤 Дуже смачно і дуже швидко🤞🏼

Відео рецепт 👇