Пісочний яблучний пиріг багато яблук в начинці і мало тіста

Як приготувати смачний яблучний пиріг Пісочний багато яблук в начинці і мало тіста рецепт простий в духовці. Багато ніжної яблучної начинки, тонкий шар пісочного тіста ❤️💚💛. Ви будете готувати цей пиріг знову і знову, тому що він ідеальний! 🍏🥧

Інгредієнти

350 гр борошна (я роблю 300 пшеничного і 50 мигдальної)
1,5 чл розпушувача
100 гр вершкового масла кімнатної температури
60 гр цукру
Ваніль
1 яйце
3 ст л молока або води

Для начинки :
500 гр очищених яблук
70 гр цукру
30 гр родзинок
2 ст л крохмалю
1 чл кориці

Пісочний яблучний пиріг багато яблук в начинці і мало тіста покроковий рецепт

1. Масло збити з цукром до побіління. Додати яйце, ваніль, збити. Додати молоко або воду. Просіяти в суміш борошно з розпушувачем, замісити тісто. Спочатку лопаткою, потім на столі руками. Відокремити приблизно 1/4 частину тіста для прикраси, загорнути в плівку, прибрати в холодильник.

2. Розподілити по змащеній маслом формі. У мене 24 див. Прибрати в холодильник, поки готуємо начинку Яблука натерти на тертці, змішати з рештою ингредиентами.

3. Викласти начинку на основу. Прикрасити рештою тестом. Випікати при 180 градусах 40 хв. Вийняти з духовки, дати охолонути, потім акуратно вийняти з форми. Подавати можна з кулькою мороженого.